BLIKSEMBEVEILIGING

Anno nu is bliksem nog steeds een ongrijpbaar en moeilijk te voorspellen fenomeen. Gevaarlijk hoeft bliksem echter niet te zijn. Ten minste, wanneer er op de juiste manier tegen inslagen en overspanning wordt beveiligd. Hommema weet hoe. Dankzij meer dan anderhalve eeuw kennis en ervaring. Dankzij gedegen opgeleide specialisten en dankzij een moderne en flexibele organisatie die zowel nationaal als internationaal een begrip is.

HOMMEMA EN BLIKSEM

Hommema is thuis in zowel bliksembeveiliging, aardingssystemen als overspanningsbeveiliging.

Deze specialisaties zorgen ervoor, dat kantoren, ziekenhuizen, woningen, industriële objecten en andere objecten gegarandeerd continu kunnen functioneren en beschermd worden. Als ervaren bliksembeveiliger in België laten we u graag kennismaken met onze specialiteiten. Specialiteiten, die garant staan voor de continuïteit en veiligheid van uw onderneming of woning.

Havenhuis Antwerpen

Dit iconisch project in Antwerpen had vele uitdagingen. Door gedreven expertise en ervaring is Hommema er in geslaagd dit tot een goed einde te brengen.

Project

Deze metalen silo’s zijn zeer bedrijfskritisch voor onze klant. Hommema voorzag hier in zowel bliksemafleiding als aardingssystemen.